maandag 24 augustus 2015

Slaapverwekkend kinderboek is bestseller

 Het omslag van The Rabbit Who Wants To Fall Asleep
Ooit problemen ondervonden om uw kind in slaap te krijgen? De Zweed Carl-Johan Forssen Ehrlin belooft met zijn kinderboek The Rabbit Who Wants To Fall Asleep, dat als je dit boek voorleest aan je kind het gegarandeert in slaap zal vallen. Of het werkt? Forssen Ehrlin wordt naar eigen zeggen al weken overstelpt met reacties van dankbare ouders die verklaren dankzij het boek niet langer de dagelijkse naar-bed-strijd met hun kroost te moeten voeren.

Misschien helpt het ook bij volwassenen die te kampen hebben met slaapproblemen. Ikzelf kreeg al tijdens het lezen van dit artikel een loom gevoel, het gevoel dat vooraf gaat aan slaap krijgen. Maar het zou evengoed een afterdiner effect kunnen zijn, wat mij bijna elke avond gebeurt. Het zou uitgeprobeerd kunnen worden natuurlijk.

Ook niet onbelangrijk: The Rabbit Who Wants To Fall Asleep staat op de eerste plaats van best verkochte boeken bij Amazon.com . Daarmee laat Forssen Ehrlin literaire bestsellers als Go Set A Watchman van Harper Lee (bekend van To Kill A Mockingbird) en Paula Hawkins'  The Girl on The Train achter zich. Opmerkelijk voor een ge├»llustreerd voorleesboek van slechts 26 pagina's. Bovendien is Forssen Ehrlin volgens de internetgigant de eerste auteur die de bestsellerlijst aanvoert met een in eigen beheer uitgegeven boek.

Lees het hele artikel in Trouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten